A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

5

Miből áll az MLM munka?

Amikor valaki jelentkezik egy MLM munkára, akkor sokszor előfordul, hogy megkérdezik, mit is kell csinálni. Még olyanok is, akik már hallottak MLM-ről. Az MLM munka látszólag könnyű. Az emberi felfogás az, ami egy kicsit megnehezíti.

Az MLM munka lényege, hogy nagy törzsvásárlói hálózatot építs ki, hiszen a hálózatodon belül, a törzsvásárlók által megvásárolt termékek árából keletkezik neked a jutalékod.

Az MLM munkának is megvannak a maga eszközei, attól függően, hogy az ember online vagy offline akar benne dolgozni. A legfontosabb azonban az, hogy jó benyomást kelts magadról és a termékről.
Kedveltesd meg magad és a terméked

Az MLM munka egyik kiemelkedően fontos része, hogy megkedveltesd magad, a terméket és a céget, melyet képviselsz.       Ujraindito nap Budapest

Ha nem vagy szimpatikus az érdeklődőnek, akkor lehet bármilyen jó a termék, nem biztos, hogy hozzád fog csatlakozni az illető.

De lehetsz bármilyen nagydumás, ha nem szimpatikus a termék az érdeklődődnek, akkor lehet, hogy csak ideig-óráig lesz aktív a hálózatodban.

A tapasztalat azt mutatja, hogy azok közül a hálózatépítők közül kerülnek ki a legsikeresebbek, akik rendszeresen fogyasztják az adott MLM hálózat termékeit és nem csak azért, hogy jutalékra jogosultak legyenek. Azért fogyasszák, mert elhiszik és tudják, hogy az a termék vagy szolgáltatás minőséget képvisel.

Ezek után, ha rendben vagy te is, a termék is és a cég is, akkor kezdődhet az MLM munka.
MLM munka online

Ha online kezdünk el MLM-ben dolgozni, akkor az online világ minden létező lehetőségét ki kell használni a siker érdekében. Manapság egyre nehezebb látható lenni az interneten, hatalmas a reklámzaj. Azonban némi kreativitással és tanulási vággyal nem fog problémát jelenteni, hogy kitűnj a tömegből.

Én ezt úgy teszem, hogy hirdetek, blogolok, használom a közösségi médiát és mérem az eredményeket. A mérés fontos és elengedhetetlen az online világban!

Az online MLM-nek több idő kell, míg beérik, hiszen nagyon fontos a bizalom kiépítése, ami a néha arctalan és bizalmatlan internetes világban nehezebb.
MLM munka offline

A lehetőségek maximális kihasználása az offline MLM világban is elengedhetetlenek. Offline sokkal gyorsabban lehet bizalmat építeni, hiszen az ember szemtől-szembe találkozik tárgyalópartnerével.

Offline módszerrel gyorsabban tud épülni egy MLM hálózat, ugyanakkor az előforduló visszautasításokkal szemben is jobban kell állnunk a sarat.

Offline MLM munka során alkalmazhatjuk a klasszikus módszereket, mint a termék és üzleti bemutatók megszervezése, autómatrica az autónkra vagy 4-6 szemközti beszélgetés az ismerőseinkkel.

A DXN-ben azt szeretem, hogy a legjobban felépített rendszerrel és online eszközökkel rendelkezik. Ugyanakkor a kávé segítségével az offline hálózatépítés is görcsmentessé válhat, hiszen nincsenek benne idegesítően hivatalos elemek.
Ha szeretnél a DXN-hez és hozzám csatlakozni, itt tudsz regisztrálni:

 

ápr

2

Család munka egyensuly és harmonia!

2015.04.02 - csütörtök

Alkalmazott vagy ? Vannak álmaid,céljaid,amit el szeretnel érni ? Motiváld magad ! Most egy olyan lehetőséget kinálok fel neked,amit minden egyszerü ember képes elvégezni. Egy olyan Családias csapatban lehetsz amely lehetővé teszi,hogy te honapról, honapra változzál fejlődjél .A mi esetünkben a passzív jövedelem ára a kitartó munka és tanulás, jobb emberré válás!Okos mérlegelés és egy bátor döntést kell hozni! Valódi vonzós koncepció! Itt a helyed ! Tartozz közénk !http://images.dxneurope.eu/350000550/WP_20150803_18_47_32_Pro.jpg

http://images.dxneurope.eu/350000550/WP_20150803_18_43_41_Pro.jpg

febr

19

Elso szeminarium Budapest 2014 dec.13

2015.02.19 - csütörtök

http://images.dxneurope.eu/350000550/1475937_814495751939989_2666802522225360627_n.jpg